Gratis foredrag 24. april: Slik lykkes du med ditt webprosjekt

Ønsker du å få oppgradert sidene dine, men sliter med forståelsen internt? Vil sjefen ha en ting, mens du selv vet at det beste ville være noe annet? Vi inviterer til foredrag om hvordan man gjennomfører et vellykket webprosjekt.

Vi inviterer til gratis webkommunikatør-treff med foredragsholder Verene Koller fra Møller Bil (bilde t.h.). Verene har gjennomført en redesign og omarbeidelse av Møller Bil sine websider som sikret henne en finaleplass i konkurransen Årets Nettredaktør. Prosessen har inneholdt mange utfordringer og diskusjoner, men har skapt en større forståelse for hva webben krever av ressurser, fokus og oppdatering internt.

Etter redesign er sidene blitt slik:

 

Verene forteller historien om sitt webprosjekt onsdag 24. april 2013 kl 17-19. Foredraget holdes hos Webgruppen i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Som vanlig byr vi på en enkel matbit, og det blir diskusjon og mingling med andre webfolk.

Foredraget er gratis, men du må stå på listen. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under:

————————————————————————————————

Påmelding til gratis foredrag 24. april

Ja takk, jeg ønsker å delta på gratis nettverksmøte den 24. april 2013 kl 17-19 hos Webgruppen i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Tema for møtet er “Slik lykkes du med ditt webprosjekt” og foredragsholder er Verene Koller.
Navn
Firma
E-post
Mobil