Gratis nettverksmøte 25. sept: Outsourcing av weboppgaver – eLance

Den etablerte frilansformidleren eLance har etablert europeisk hovedkontor i Norge, og plutselig er veien til outsourcing av weboppgaver som design, programmering og app-utvikling vesentlig kortere. Hva betyr det for oss?

Gratis nettverksmøte 25. september 2013 i Oslo:

eLance ble etablert i USA allerede på nittitallet, og har siden det formidlet kontakt mellom hundretusenvis av oppdragsgivere og frilansere over hele verden.

eLance har nå etablert et nærvær i Europa, og hovedkontoret er faktisk her i Norge, på IT Fornebu. Dette betyr jo for mange av oss at tilgangen til dyktige og svært rimelige programmerere, designere, oversettere, app-utviklere og theme-tilpassere over hele verden plutselig ble bedre. I tillegg er gjennomsnittlig timepris på oppdrag outsourcet fra Norge bare 23 dollar, altså ca 140 kroner.

Vi har invitert country manager Steffen Hedebrandt fra eLance til å komme til oss og snakke om de mulighetene som ligger i outsourcing av weboppgaver for et nettsted, og inviterer deg herved til gratis nettverksmøte hos Webgruppen i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon, onsdag 25. september kl 17-19.

Vi byr på enkel servering. Nettverksmøtet er gratis. Meld deg på via skjemaet under:

———————————————————————————-

— arrangementet er allerede avholdt —