Gratis nettverksmøte: Internett før og nå

Vi gleder oss til Webforum i mars, og inviterer til et gratis nettverksmøte den 15. februar med noen smakebiter fra årets program.

Mens vi venter på årets Webforum, varmer vi opp med et par smakebiter fra programmet. Vi inviterer derfor til gratis nettverksmøte 15. februar kl 17.00 – 19.00 hos Webgruppen i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Vi inviterer til to underholdende foredrag:

Roar Eriksen – internett før og nå
Nettveteran Roar Eriksen forteller fun facts om hvordan internett har utviklet seg. Hvordan var det, og hvordan er det blitt? Finnes det egentlig noe nytt under solen?

 

Jakob Thyness – gamle feil om igjen
HTML 5 og CSS 3 gir oss nye muligheter. Samtidig ser vi at de feilene man tidligere gjorde med flash nå blir gjort igjen på den nye plattformen. Er ny teknologi bare en måte å gjøre gamle feil om igjen, eller kan vi lære? – Her får du flere gode og praktiske tips!

Som vanlig byr vi på en matbit og hyggelig mingling med andre webkommunikatører. Arrangementet er gratis, men du må være forhåndspåmeldt:


Påmelding til gratis nettverksmøte 15. februar:

Ja takk, jeg ønsker å delta på gratis nettverksmøte den 15. februar kl 17-19 hos Webgruppen i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.
Navn
Firma
E-post
Mobil