Gratis nettverksmøte om nettjournalistikk

Digi-journalist Marius Jørgenrud forteller om myter om nettjournalisten, og Nina Furu gir deg tre sentrale journalistiske ferdigheter å kunne i årets første gratis nettverksmøte i Oslo.

I årets første nettverksmøte er temaet nettjournalistikk. Hva må du vite om det journalistiske feltet dersom du skriver for et nettsted i privat eller offentlig sektor? Hva kan den journalistiske tilnærmingen tilføre bedriftsnettstedet?

Nettverksmøtet holdes onsdag 11. januar kl 17.00 – 19.00. Som vanlig er Webgruppen vert for arrangementet, og det blir lett servering og noe å drikkeArrangementet er gratis.

Her er foredragene:

Mytene om nettjournalisten.

Marius Jørgenrud er nettjournalist i nettbransjens eget nettmagasin Digi.no. Her jobber han med saker innen teknologi, økonomi og næringsliv, foruten å skrive kommentarer. Marius har tidligere vært nettredaktør i Dataforeningen, og kjenner dermed arbeidet både i den bedriftsinterne og den journalistiske redaksjonen godt. I dagens hovedforedrag knuser han noen myter om nettjournalistens arbeidsdag.

Tre sentrale journalistiske ferdigheter som alle kommunikatører må kunne.

Nina Furu supplerer med et kortere foredrag med fokus på tre sentrale journalistiske ferdigheter som alle kommunikatører må kunne. Her får du tre helt konkrete tips å ta med hjem, til forbedring av ditt eget nettsted.

Sikre deg en plass på dette arrangementet nå, ved å fylle ut skjemaet under:

———————————————————————————

Påmelding til gratis nettverksmøte om nettjournalistikk

Ja takk, jeg ønsker å delta på gratis nettverksmøte om nettjournalistikk den 11. januar kl 17-19 hos Webgruppen i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.
Navn
Firma
E-post
Mobil