Kondomeriet har norges beste nettredaktør

På Farmandprisutdelingen under Webforum 2012 forrige uke, ble Maria K. Ebbestad fra Kondomeriet kåret til Årets Nettredaktør.
På Farmandprisutdelingen under Webforum 2012 forrige uke, ble Maria K. Ebbestad fra Kondomeriet kåret til Årets Nettredaktør. Maria var en av de fem nominerte som Norges fem beste nettredaktører.

I sin nominasjon av Maria sier kollegene dette:

Maria har hatt ansvaret for alle Kondomeriets sosiale medier siden januar 2011. Kondomeriet hadde da en Facebookside og en nyopprettet Twitterkonto, samt en nyoppstartet blogg med få brukere. Maria tok utfordringen på strak arm. Bloggen har blitt en suksess med nesten 170 000 lesere på sin beste dag.  Hun tok også avgjørelsen om å opprette Ungdomeriet, som er en Facebook-side for de under 18 hvor de kan lese om aktuelle temaer og stille spørsmål til sexolog. 

I sin utdeling av prisen sa juryformann Nina Furu dette:

  • Å være nettredaktør i 2012 betyr ofte at man må beherske en rekke flater og kanaler, og må engasjere seg både faglig, personlig og profesjonelt.
  • Årets Nettredaktør er en kandidat som i sitt virke nærmest definerer denne nye nettredaktør-rollen. Foruten å drive PR, nettsted og nettbutikk, er hun også svært aktiv på bedriftens vegne i sosiale medier som Facebook, Twitter, Linkedin, blogger, Google Plus og Pinterest.

Vi gratulerer Maria K. Ebbestad med prisen!