Netthandel

Å ta betalt for varer og tjenester på nett er enklere og billigere enn noen gang før.

Tidligere var det å etablere netthandel en dyr og omfattende prosess. Slik er det ikke lenger. Faktisk er det ikke lenger noen grunn til at du ikke skulle drive netthandel – forutsatt at du har noe å tilby som noen vil betale for. Dette kan være elektronisk innhold (programvare, nedlastbare rapporter, artikler mm.), eller det kan være faktiske gjenstander (bøker, matvarer, klær eller hva som helst annet).

I sin enkleste form kan du drive netthandel ved rett og slett å ha et bestillingsformular på nett, og så sende ut produkter pr postoppkrav el. Et slikt formular er enkelt å kode opp og kan legges inn på en hvilken som helst side. ( Her finner du en enkel oppskrift på HTML-formularer , hvis du ikke kan kode formularer fra før.)

Her er noen litt mer avanserte alternativer:

MyStore – norsk tjeneste som lar deg sette opp din nettbutikk på 5 minutter, uten investeringer.

MonsterCommerce – kosteffektiv web-basert netthandelsløsning med handlekurv, kredittkortbetaling mm. Ferdig optimalisert for digital synlighet på Google og ferdig intergrert med eBay.

Pay Pal – verdens mest utbredte betalingsløsning på web. Svært enkel å komme i gang med, enkel å implementere, fungerer over hele verden og er nesten gratis. Hva venter du på?

PayLoadz – søstertjenesten til Pay Pal for automatisk levering av elekroniske produkter. Enkel og genial, fungerer over hele verden, grei å implementere, krever ingen investering og koster nesten ingen ting å ha.

PayNet – Tjeneste for sikker betaling til europeiske kunder.

Cardia – Komplett tjeneste for netthandel og sikker betaling. Pluss for informasjonssider på norsk.

 

Vil du lære mer om netthandel?

Webgruppen holder flere kurs i salg og markedsføring på web.