Ny fagansvarlig for Webanalyse i Webgruppen

Mandag 1. februar startet Kenneth Eriksen som daglig leder og fagansvarlig for Webanalyse i Webgruppen. Det betyr at Nettredaktor.no kan tilby flere kurs og tyngre rådgivning innen Webanalyse.

Nedenfor finner du en oversikt over de kursene Kenneth planlegger å avholde denne våren. Flere av kursene har aldri vært offentliggjort før, og siden det på flere av kursene kun tillates max. 12 deltakere, bør du benytte sjansen til å være først ute.

Kenneth er utdannet siviløkonom og har jobbet med Webstatistikk og Webanalyse siden 2000, i selskaper som ICA Rett hjem, Netaxept og DnB NOR. Kenneth har de siste årene vært en svært etterspurt foredragsholder, f.eks. hos Dataforeningen, eMetrics Stockholm, Arena Data og selvfølgelig også her hos oss med kurset Statistikk og Analyse.

Kenneth er medlem av WAA og deltaker i INMAs faggruppe for Webanalyse.

Kenneths kurs innen Webanalyse våren 2010:

Service og rådgivning innen Webanalyse

Kenneth tilbyr også rådgivning og oppfølging innen Webanalyse. Vi vil også tilby webanalyse som en mer naturlig del av øvrige tjenester innen konseptutvikling og webdesign.

Ta kontakt dersom du ønsker en serviceavtale eller oppfølging for et prosjekt eller en kampanje.

Mentorprogram for webanalytikere

Skulle du ha egne ansatte webanalytikere, eller planlegger å ansette slike, så kan vi tilby et eget skreddersydd mentorprogram som vil sikre opplæring, oppfølging og erfaringsutveksling.