Slik kan du bruke WordPress som alternativ til tradisjonelt CMS

Her finner du presentasjonen fra nettverksmøtet om WordPress. Den inneholder mange tips og innspill til deg som vurderer WordPress som alternativ til vanlig CMS.

 

Den 19. mai holdt vi nettverksmøte i Oslo hvor temaet var WordPress. Er denne gratisløsningen egentlig noe reelt alternativ til et betalt CMS (Content Management System – ofte kalt “publiseringsløsning” på norsk)?

I møtet kom det fram en mengde gode argumenter for at WordPress fungerer utmerket – spesielt for mindre nettsteder og SMB-bedrifter.

De viktigste grunnene til å velge et stort, kommersielt CMS er at man skal bruke CMS’et i en integrert IT-strategi i bedriften, med utveksling av data på tvers av bedriftssystemer og programmer.

WordPress-entusiast Andreas Andersen holdt et engasjerende innlegg om WordPress, og har også skrevet inn litt ekstra på sin presentasjon, slik at den skal være lesevennlig også for deg som ikke var til stede. Andreas har tillatt at vi legger ut denne presentasjonen åpent her på Nettredaktor.no

Klikk her for å laste ned Andreas Andersen sin presentasjon om WordPress som alternativ til CMS (.pdf-fil)

Hvis du ikke var invitert til Nettverksmøtet, men ønsker å få fremtidige invitasjoner, klikk her for å melde deg inn i Oslo-nettverket for nettredaktører. (Vi har også nettverk i Vestfoldog nettverk i Trondheim.)