Velkommen til nettverket!

Gratis nettverksmøte 25. sept: Outsourcing av weboppgaver – eLance

Den etablerte frilansformidleren eLance har etablert europeisk hovedkontor i Norge, og plutselig er veien til outsourcing av weboppgaver som design, programmering og app-utvikling vesentlig kortere. Hva betyr det for oss?

Gratis foredrag 24. april: Slik lykkes du med ditt webprosjekt

Ønsker du å få oppgradert sidene dine, men sliter med forståelsen internt? Vil sjefen ha en ting, mens du selv vet at det beste ville være noe annet? Vi inviterer til foredrag om hvordan man gjennomfører et vellykket webprosjekt.

 

Gratis nettverksmøte om Instagram

Er du nysgjerrig på bildemediet Instagram og hvordan du som kommunikatør kan benytte denne kanalen? – Vi inviterer til gratis nettverksmøte om emnet den 19. september i Oslo.

 

Gratis nettverksmøte: WordPress som plattform for websider-

Går det virkelig an å lage et stort, profesjonelt nettsted på gratis-plattformen WordPress? aktivioslo.no har gjort nettopp det, og forteller om sine erfaringer i gratis nettverksmøte 26. april kl 17.00.

Gratis nettverksmøte: Internett før og nå

Vi gleder oss til Webforum i mars, og inviterer til et gratis nettverksmøte den 15. februar med noen smakebiter fra årets program.

 

Gratis nettverksmøte om nettjournalistikk

Digi-journalist Marius Jørgenrud forteller om myter om nettjournalisten, og Nina Furu gir deg tre sentrale journalistiske ferdigheter å kunne i årets første gratis nettverksmøte i Oslo.

 

Nettredaktørenes julelunsj 2. desember 2011

Det er blitt en årlig tradisjon at vi nettredaktører i Oslo møtes til en felles julelunsj. Vi spanderer julebuffet, og kanskje kommer nissen …

Velkommen til nettverket!

Velkommen som medlem i nettredaktør-nettverket. Du vil nå få nærmere beskjed om tema og påminnelse når neste nettredaktørtreff arrangeres.

Treffene holdes hos Webgruppen i Strandgaten 19 i Oslo sentrum. Her kan du lese mer om Webgruppen.

Arrangementene holdes på ukedager kl. 17.00-19.00. Da blir det et faglig foredrag av interesse for oss som driver et nettsted. I tillegg blir det mingling og muligheter til å knytte kontakter med andre nettredaktører.

Du vil få mail i forkant av hver samling.